Programajánló
Hoppá-hoppá! Budapest, Budapest Bábszínház, április 28. 14:00
A német Franz Zauleck meséjében egy rendmániás cica és egy bumfordi vadkan együtt kénytelen kihúzni a telet egy használaton kívüli kisbuszban az erdő közepén. Együttélésük számtalan ismerős konfliktust és vicces helyzetet teremt, hiszen ez a mese rólunk is szól…
Te jössz?! Kiállítás a társasjátékokról Budapest, Kiscelli Múzeum, február 16. - április 29.
Dédszüleink még olyan játékokkal múlatták az időt, mint a bújócska, a zálogosdi vagy a barkochba. Azóta nagyot fordult a világ, mi és a gyerekeink már kedvünkre válogathatunk az elemekből felépíthető és variálható táblák, a játékosok által irányított komplex karakterek és a filmszerűen összetett történetek közül, ha társasozni támad kedvünk.
Macska voltam Londonban Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, május 2. 15:00
Péter magányos angol kisfiú, aki hiába szeretné, mégsem tarthat otthon macskát. Jennie kóbor macskalány, aki azt hiszi, kedvenc gazdái elfeledkeztek róla, ezért haragszik minden emberre.
Országjáró Mátyás király Budapest, Újszínház, május 9. 10:00
Mátyás király álruhában. Számtalan legenda, mese született már ebben a témában. Az Újszínház előadása a legérdekesebb találkozásokat gyűjti össze.
Állatbarát nyárváró az AsiaCenterben Budapest, Asia Center, május 12.
Miután elnyerték az Év Kutyabarát Üzletközpontja címet, és Ázsiában éppen a Kutya évét írjuk, ezért ennek örömére május 12-én, szombaton az állatokkal együtt szórakozhat bárki, aki az AsiaCenterbe látogat.
Helyzetgyakorlatok Sandro Millerrel Budapest, Műcsarnok, május 13-ig
Alkoss Te is! Művészeti foglalkozásokat hirdet a Műcsarnok Sandro Miller Malkovich Malkovich Malkovich – Tisztelet a kamera mestereinek című kiállításához kapcsolódóan középiskolai csoportoknak.
Elvarázsolt sziget - Kiállítás és játék Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár, március 24. - május 13.
Képes vagy újraindítani a vesztegelő dzsungelvasutat? Meg tudod törni az Álmok Őrzője veszedelmes bűbáját és át tudsz kelni egy elefánttal a Tű-fokon? Meg tudsz zabolázni egy repülő szőnyeget és képes vagy-e megfejteni a Majomszikla végső titkát? Új interaktív kiállítással köszönti a tavaszt a Vajdahunyadvár.
Elindult a szezon az Állatkertben Budapest, Budapesti Állatkert
A húsvéti hosszú hétvégén elindult a főszezon a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A 850 féle állat és még ennél is többféle növény mellett színes programok, látványetetések, etológiai bemutatók, az elefántok és az oroszlánfókák tréningje és sok más érdekesség várja a látogatókat.
Hétvégenként a gyerekeké a Nemzeti Galéria Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, hétvégente
A kiállítások mellett Szombati Szemezgetővel, FIRKAszombattal és sok más érdekes gyerekprogrammal készül a tavaszra a Magyar Nemzeti Galéria. A hétvégi foglalkozások célja, hogy a gyerkőcök játékosan, interaktív módon tanulhassanak művészeti technikákról, híres műalkotásokról és művészettörténetről.
Újra vár a Vasúttörténeti Park Budapest, Magyar Vasúttörténeti park, április-október
A Vasúttörténeti Parkban is elkezdődött a szezon, Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja áprilistól október végéig várja a látogatókat. A mindennapos programok mellett idén tavasszal és nyáron is több nagyszabású családi eseményre készül a park.
12345
2 / 5 oldal

Nyúl Péter

amerikai|angol|ausztrál animációs film, 95 perc, 2018

Jönnek a kacsák!

amerikai|kínai animációs film, 91 perc, 2018

Maja, a méhecske: A mézcsata

német|ausztrál animációs film, 83 perc, 2018

Sherlock Gnomes

amerikai|angol animációs film, 87 perc, 2018

Éliás, a kis mentőhajó

norvég animációs film, 73 perc, 2017
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
16
K
17
Sze
18
Cs
19
P
20
Szo
21
08:33
Popples
I. évad, 8. rész
08:35
LEGO Ninjago: A Spinjitzu mesterei
2011, 35. rész: A meghívó
08:40
Csak lazán, Scooby-Doo!
2015, 42. rész: Amerikai goth
08:50
A Degrassi gimi
XI. évad, 27. rész: Döntések 2
08:55
Hupikék törpikék
amerikai-belga rajzfilm-sorozat, 105. rész
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.