Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet a Nőkből is megárt… c. előadásra, a Bethlen Színházba!
A Nőkből is megárt… című előadásban Tordai Teri és lánya, Horváth Lili újra egy színpadon láthatók.
Nyerj páros jegyet a Mary és Max c. előadásra, a Bethlen Színházba!
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Nyerj páros jegyet A baranyai gyönbgyösbokréta c. előadásra, a MU Színházba!
Az időpont a csendes-nyomorúságos 1948. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra. De vajon lesz-e ebből megemlékezés? És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?
Nyerj páros jegyet a Woyzeck c. előadásra, a MU Színházba! Korosztály: 16+
Hölgyeim és Uraim! Ha a kígyó fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan hatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés! Minden egész töredék és minden töredék egész! Tessék, csak tessék! Egy valódi állat-ember elméjének anatómiája! Kezdődik az előadás!
Pesti Est, est.hu premier előtti vetítés: Két királynő – Nyerj páros jegyet! Feliratos vetítés!
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája. Mária 16 évesen francia királyné lesz, majd 18 évesen megözvegyül, és ellenáll a nyomásnak, hogy újból férjhez menjen. Ehelyett visszatér szülőföldjére, Skóciába, hogy visszakapja jogos trónját.
Ahol a héten érdemes...
 
január 17 - 23.
 
Budapest, Pesti Színház, január 22. 19:00
 
Budapest, Bálna, 2018. december 22. - 2019. február 23.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.