Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: Firkin: Hold My Beer 2020, The Strays (UK) koncertre!
Ha a magyar countryt, hiphopot vagy akár a bluest lehet autentikusnak nevezni, akkor kinek jutna eszébe hiteltelennek bélyegezni a Firkint csak azért, mert a tagok felmenői között nem hemzsegtek a druidák?
Nyerj páros jegyet a PESTI ESTek: The Biebers, The Palace koncertre!
Lassan itt az ideje, hogy lekapcsoljuk a fedélzeti hibernációt: a Nap körüli keringésünk sötét szakaszából immár kifelé suhanunk. Puskás Peti meghúzza a ravaszt és elindítja 2020-at; lassan 8 éve pályán lévő zenekara, a Biebers segítségével.
Nyerj páros jegyet a Mary és Max c. előadásra, a Bethlen Téri Színházba!
Adam Elliot 2009-es zseniális gyurmafilmjének – melyben egy igazán különleges barátság történetével ismerkedhetünk meg – színpadi adaptációja.
Nyerd meg a Downton Abbey c. filmet DVD-n!
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Nyerj páros jegyet a Budapest Varieté: Káprázat és Humor c. előadásra!
A tavalyi nagy siker után a Budapest Varieté idén a Káprázat és Humor című új műsorával jelentkezik, amelyben a revük és varieték nemzetközi világában ismert hazai és külföldi artistaművészek szerepelnek, akiket arany-, ezüst- és bronzdíjjal is kitüntettek a világ számos cirkuszfesztiválján.
Nyerj páros jegyet a Ne játssz a tűzzel c. film premier előtti vetítésére!
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Nyerj páros jegyet a Kihűlt világ. Farkas István (1887-1944) művészete c. kiállításra!
Farkas István az első világháború utáni magyar modernizmus egyik legeredetibb alkotója. A hazai és a francia műkritika egyaránt koruk egyik jelentős művészének tekintette, akinek látásmódja, képi világa, technikai igényessége, felkészültsége, kísérletező kedve egyedülálló volt a kortársai között.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.