Játssz velünk és nyerj!
Nyerd meg a Maja, a méhecske – A mézcsata című filmet DVD-n!
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Nyerj páros jegyet a Grace c. előadásra, a MU Színházba!
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Nyerd meg A partiállat című filmet DVD-n!
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Nyerd meg a Pocoyo című, 5-részes DVD-sorozatot! Ajánlott korosztály: 0-6 év. Forgalmazó: Kedd Animációs Stúdió
Pocoyo egy csintalan, kíváncsi és minden kalandra elszánt kisfiú. A mókázásban hű barátai vannak segítségére: Elly, az elefántlány, Pato, a kacsafiú, Loula, a kiskutya és Szundimadár. Csatlakozik még a csapathoz Valentina, a kis hernyó és Bálna és Polip is.
Pesti Est, est.hu premiervetítés: - Csuklyások – BlacKkKlansman - Nyerj páros jegyet!
A mindig energikus és eredeti rendező, Spike Lee megtörtént eseményeken alapuló új filmje Ron Stallworth történetét tárja elénk. Ez a Colorado Springs-i rendőr volt az első afro-amerikai bűnüldöző, aki beépült a hírhedt Ku Klux Klánba.
Nyerj páros jegyet az A38 pres. PESTI ESTek: Odd Couple/Blind Butcher koncertre!
Az Odd Couple formáció választotta magának a legtalálóbb nevet a zeneiparban, ugyanis tényleg ők a legtökéletlenebb páros a garázsrock szerteágazó szcénájában; ez azonban abszolút nem degradáló a srácokra nézve, sőt még inkább kihangsúlyozza a zenekar játékos és csapongóan életigenlő mentalitását.
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Komplex Event, augusztus 16. - december 3.
 
szeptember 20 - 26.
 
Budapest, Belvárosi Színház, szeptember 20. 19:00
 
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.