Játssz velünk és nyerj!
Nyerj páros jegyet a Babadook című film premier előtti vetítésére!
Jennifer Kent ausztrál író-rendező filmje zsigerien félelmetes és székbe szögezően feszült ugyanakkor szívszorító és katartikus is egyszerre. A pszicho-horror-dráma az összes jelentős horror/fantasy filmfesztiválon lenyűgözte a közönséget és a kritikusokat újszerű látásmódjával és azzal, hogy visszatért a műfaj gyökereihez.
Nyerj páros jegyet a Fantomszál című film premier előtti vetítésére!
Paul Thomas Anderson legújabb filmje lenyűgöző képet fest a kreativitás új útjait felfedező művészről és az ő világát mozgásban tartó nőkről. A rendezőnek ez a második közös munkája Daniel Day-Lewisszal, akinek viszont a hírek szerint ez lesz az utolsó filmje.
A PESTI EST bemutatja - Világsztárok a BJC-ben: Ramón Valle Trio - Nyerj páros jegyet!
A latin zongorista, aki jazzt játszik, de mégsem jazz-zongorista. Ramón Valle mindössze hétéves volt, amikor megkezdte zenei tanulmányait, így 1984-ben már képzett előadóként távozhatott a havannai Escule Provincial de Arte iskolából.
Pesti Est, est.hu premier előtti vetítés: Én, Tonya - Nyerj páros jegyet!
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Nyerj páros jegyet a Keretek között – A hatvanas évek művészete Magyarországon c. kiállításra!
Egy különleges korszak, a hatvanas évek Magyarországának mindennapjait mintegy 350 műalkotás – festmények, szobrok, grafikák, könyvek, plakátok és iparművészeti alkotások – eleveníti fel a Magyar Nemzeti Galéria most nyíló új, időszaki kiállításán.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.