Fotókiállítás
Fotográfiai kísérletek a 19. és a 21. században Budapest, Magyar Fotográfusok Háza (Mai Manó Ház), február 1. - március 17.
A Mai Manó Házban megrendezett Vissza a jövőbe – A 19. század a 21. században című kiállítás a 19. századi alkotók mellett kortárs művészek munkáit vonultatja fel, akiknek technikái vagy témái bizonyos szempontból emlékeztetnek a 1800-as évek első felének fotográfiáira.
Imádságot kérünk - A szíriai háborút és a máltai segélymunkát bemutató fotókiállítás Budapest, Szent István Bazilika, 2018. december 17. - 2019. február 28.
Február végéig látogatható a Máltai Szeretetszolgálat szíriai háborúról és a háború következményeire adott humanitárius válaszokról szóló kiállítása egy igazán különleges helyszínen, a Szent István Bazilika Lovagtermében.
Vékony Dorottya – Átlagos eltérés/Average Deviation Budapest, aqb Project Space (AQB), január 28. - március 10.
Vékony Dorottya visszatérően foglalkozik a test tematikájával – legyen szó a sajátunkról, mások testéről vagy a kollektív testtudatról. Munkáiban megjelenő testképek a világgal, a környezettel és az önmagunkkal való viszony primer tükrei, egy olyan térkép, amely magán hordozza történelmünket, korunk lenyomatait, személyes történeteinket.
KÉP-ÉLMÉNY Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, 2018. december 18. - 2019. március 10.
2018 januárjában a Bolyai Gyermekotthoni Központ gondoskodásában élő fiatalok részére fotó alapú, az önismeretet segítő művészetterápiás és élménypedagógiai projekt indult fotográfusok, fotóművészek közreműködésével.
Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.