Hírek
A divat elmúlt 100 évének szentelte legújabb kiállítását a New York-i MoMA New York, Museum of Modern Art, 2018. január 28-ig
A divat elmúlt 100 évének történetét mutatja be sajátos módon a New York-i Modern Művészetek Múzeumának (MoMA) legújabb kiállítása, amely egy sor hétköznapi ruhadarabot vonultat fel, korántsem hétköznapi kérdéseket feszegetve.
Nyitott ajtókkal várja vendégeit az idei Múzeumok Őszi Fesztiválja
Idén ősszel több mint 90 hazai településen 150 múzeum várja nyitott ajtókkal és színes programokkal vendégeit országszerte a 2017. szeptember 25-től november 12-ig tartó Múzeumok Őszi Fesztiválján. A részletes programot keresd a Pesti Est Múzeumok Őszi Fesztiválja Különszámban!
Két új Banksy-alkotás tűnt fel Londonban
Banksy brit graffitiművész két új alkotása tűnt fel London szívében. A Barbican Centre szomszédságában látható falfestmények az intézmény Jean-Michel Basquiat amerikai művész munkásságát bemutató új kiállításának előfutárai - írta a BBC News.
Barcelonában debütál a Trónok harca világ körüli vándorkiállítása Barcelona, Museu Marítim de Barcelona, október 28-tól
Barcelonában debütál a Trónok harca sorozatról szóló világ körüli vándorkiállítás október végén. A George R.R. Martin bestsellerei nyomán készült középkori széria ikonikus helyszínei a barcelonai tengerészeti múzeum falai közt elevenednek meg.
Beethoven életét bemutató múzeum nyílik Bécsben
Beethoven életét bemutató múzeum nyílik Bécs Döbling negyedében, a zeneszerző egyik hajdani lakásában. Az új múzeumban a kiállítótermek mellett egy koncertterem is helyet kap.
Elkezdődött a huszadik Vásárhelyi Kerámia Szimpózium
Tizenhárom művész részvételével kedden kezdetét vette Hódmezővásárhelyen a jubileumi, huszadik Vásárhelyi Kerámia Szimpózium.
Múzeumba kerülnek a barcelonai gázolás emléktárgyai
Múzeumba kerülnek a két héttel ezelőtti barcelonai terrortámadás áldozatainak emlékére, a La Rambla sétányon elhelyezett tárgyak és üzenetek; a spontán emlékhelyek felszámolását már megkezdte a városi önkormányzat.
Állandó Capa-kiállítás nyílik a Capa Központban
A világ egyetlen, Robert Capa fotóit bemutató állandó kiállítása nyílik meg a fővárosi Capa Központban az intézmény kibővítését és felújítását követően, 2018 októberétől.
Albummal és kiállításokkal emlékeznek Magritte-ra Belgiumban
Belgiumban könyvbemutatóval és kiállításokkal emlékeznek meg az ötven éve elhunyt René Magritte belga származású szürrealista festőről.
Matisse műterme Londonba költözött London, Royal Academy of Arts, november 12-ig
Londonban láthatók Henri Matisse műtermének a francia festő által legnagyobb becsben tartott kellékei, azok a tárgyak, amelyek a művészt több formában is megihlették.
3456789101112
7 / 36 oldal
Játék
Amikor három szülő rájön, hogy a lányaik paktumot kötöttek, mely szerint el fogják veszteni a szüzességüket az érettségi banketten, titkos, egy éjszakás akciót terveznek a tinik tervének meghiúsítására.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.