Így készült
A 10 legbizarrabb lény az űrből
Mozikban a negyedik Men in Black film, amiben csak úgy tobzódnak az extrém alienek. Ennek örömére megpróbáltuk a lehetetlent: összeszedni a filmtörténet tíz legextrémebb alienjét.
Így készült az X-Men: Sötét Főnix
Egy nagyszabású, megalátványos filmmel búcsúzik az X-Men franchise, legalábbis jelenlegi formájában biztosan nem találkozhatunk már velük egyhamar. A Sötét Főnix forgatása nem kevés nehézséget okozott.
Így készült az Aladdin
A Disney kilencvenes évekbeli reneszánszának egyik legfontosabb sikere volt az Aladdin, ami most új, élőszereplős köntösben tér vissza, méghozzá a gengszterfilmjeiről ismert Guy Ritchie rendezésében.
Így készült a John Wick: 3. felvonás – Parabellum
Számítógépes trükkorgia helyett old school kaszkadőrmutatványok garmadája: ez a John Wick-recept, ami két filmben már tökéletesen működött, és úgy fest, az alkotók harmadjára sem kívántak változtatni ezen, pusztán csak még inkább felpörgették az egészet.
A 10 legjobb csaló- és szélhámosfilm
A héten a Csaló csajok A Riviéra vadorzói újrájaként fut be a magyar mozikba, tökéletes apropóul szolgálva a filmes alzsánerek legszórakoztatóbbikának, a csalós moziknak a kivesézését. Szerintünk ez a tíz legjobb.
Így készült a Bosszúállók: Végjáték
Bár még csak április van, nem túlzás kijelenteni, hogy az év filmeseménye mindenképp a Bosszúállók: Végjáték lesz. Bár a filmet lapzártánkig hét lakat alatt őrizték még az újságírók elől is, igyekeztünk összeszedni a fontosabb tudnivalókat.
Így készült a Hotel Mumbai
Az európai ember hajlamos az Afrikában vagy Ázsiában történt terrorista merényleteket egy legyintéssel elintézni, mondván messzi vannak, és arrafelé úgyis rengeteg hasonló történik. A Hotel Mumbai közelebb hozza hozzánk azt, ami a híradásokban olyan távolinak tűnt. Belestünk a színfalak mögé.
A 10 legjobb Stephen King-adaptáció
Összeszámolni sem lehet, hányszor adaptálták már filmre a regényeit, de igazán jóból azért nincs annyira sok. Egy tízes lista az új Kedvencek temetője apropóján azért gond nélkül összejött.
Így készült a Testvérlövészek
2019-ben már ritkán készülnek sztárparádéval feldobott, látványos és nagyszabású westernek, épp ezért a Testvérlövészek üde színfolt a mozis palettán. Utánajártunk, hogyan készült ez a nem mindennapi vadnyugati testvértörténet.
A 10 legjobb hasonmásos film
Állhatnak szemben a vásznon bármilyen iszonyú szörnyetegek, nincs félelmetesebb annál, ha a hős saját magával kerül szembe. A Mi című Jordan Peele-horror apropóján szedtük össze a legjobb hasonmásos filmeket, és meglepő módon nemcsak sötét, lélektani horrorokat és drámákat találtunk köztük.
12345678910
1 / 12 oldal
Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.