Interjú
„Fantasztikus látni, hogy a gyerekek hogyan reagálnak a filmekre” - Paul Rudd és Jeremy Renner
Mindketten túlélték Thanos végzetes csettintését, pedig ott sem voltak a Bosszúállók: Végtelen háború szereplői között. A Végjáték alcímre hallgató folytatásban teljes harci díszben térnek vissza, viszont interjút úgy kellett közösen adniuk, hogy még véletlenül se leplezzenek le egyetlen titkot sem a hét lakat alatt őrzött sztoriról, így sokszor a hülyéskedésbe menekültek.
„Sokat kellett foglalkoznunk a biztonság kérdésével” - Gilles de Maistre A Pesti Est exkluzív interjúja
Ma, amikor a legmodernebb technikának hála csodás VFX állatokat lehet teremteni, nem sokaknak jutna eszébe egy családi filmet forgatni egy kislány és egy valódi oroszlán barátságáról, de Gilles de Maistre ilyen figura. A Mia és a fehér oroszlán rendezőjével telefonon beszélgettem.
Interjú a Csodapark lakóival
Megpróbáltuk a lehetetlent: interjút készíteni a Csodapark állati lakóival. A kockázatokkal és mellékhatásokkal nem törődve álltunk eléjük, remegő kezünkben a diktafonnal.
„Van olyan ember a világon, aki ne szeretne magának szuperképességeket?” - Asher Angel
A Shazam! című DC szuperhősfilmben egy kamasz fiú egy varázsszó segítségével képes átváltozni lenyűgöző erejű szuperhőssé. Asher Angelnek abban a szokatlan élményben volt része, hogy közösen osztozott az alakításán egy felnőtt színésszel.
„Korábban mindig a saját ötleteimből dolgoztam” - Jacques Audiard
Hogyan kerül egy európai művészfilmrendező egy nagy költségvetésű amerikai western élére? Jacques Audiard A próféta és a Rozsda és csont című sikerfilmjei után most a vadnyugatot is meghódította.
„Könnyebb nekem gonoszt játszani” - Dominic West A Pesti Est exkluzív interjúja
A Drót és A viszony sorozatok sztárja Keira Knightley-val Budapesten forgatta a Colette című kosztümös drámát. Egészen Londonig utaztunk, hogy a magyarországi élményeiről és a karrierjéről kérdezhessük a kedves és jó humorú Dominic Westet.
„Tizenháromszor összetörték a szívem” - Köbli Norbert A Pesti Est exkluzív interjúja
Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb forgatókönyvírója, a sors mégis úgy hozta, hogy a történeteivel általában nem a moziban, hanem a tévéképernyőkön találkozhatunk. Az Apró mesék kapcsán Köbli Norbert hosszú idő után újra mozifilmet írhatott.
„A filmekben nem az élet napos oldalát keresem”- Adéle Haenel A Pesti Est exkluzív interjúja
A küzdők című filmben robbant be a filmiparba pár éve, és azóta a legnagyobb francia rendezők adják kézről kézre egymásnak. Adéle Haenel a Csak a baj van veled című vígjátékban egy korrupt rendőr özvegyét alakítja. Párizsban beszélgettünk.
„Nyitottak vagyunk egymás ötleteire” - Juuso Laatio és Jukka Vidgren A Pesti Est exkluzív interjúja
A tavalyi miskolci CineFest közönségdíjas filmje egy finn vígjáték lett, amiben a kisvárosi baráti társaságból alakult metálegyüttes elindul meghódítani a norvég zenei fesztivált, az út során pedig őrült kalandok sokaságát élik át.
A polipos leszbiszex se mentette meg Berlint A Pesti Est exkluzív beszámolója a 69. Berlinale Nemzetközi Filmfesztiválról
A szokásos jeges szelekkel ellentétben idén sok napsütés fogadta a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál nézőit a Potsdamer Platz környékén, de a jó hírek ezzel véget is értek. Az idei filmfelhozatal ugyanis inkább egy B-kategóriás filmfesztivál színvonalára emlékeztetett.
12345678910
1 / 57 oldal
Film premierek

Látomás

francia-japán filmdráma, 109 perc, 2018

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983

Mia és a fehér oroszlán

dél-afrikai-francia-német családi film, 98 perc, 2018

Interjú Istennel

amerikai misztikus dráma, 97 perc, 2018

Hotel Mumbai

amerikai-ausztrál történelmi dráma, 125 perc, 2018

Ferenc pápa – Egy hiteles ember

amerikai-svájci dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Egy nő fogságban

magyar dokumentumfilm, 89 perc, 2018

A gyászoló asszony átka

amerikai horror, 93 perc, 2019

Csodapark

amerikai-spanyol animációs film, 85 perc, 2019
Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Filmek a TV-ben
18:10
Rakoncátlan célpont
angol vígjáték, 2009
18:15
Derült égből
német krimi, 2017
18:20
Brigsby mackó
amerikai film, 2017
18:25
Életben maradtak
amerikai katasztrófafilm, 1993
18:55
Zsenikém - Az ügynök haláli
amerikai akcióvígjáték, 2008
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.