InTime

A Frenák Pál Társulat előadása
Budapest, Trafó
A Frenák Pál Társulat legújabb előadásán a vörös rózsákkal teleszórt hófehér táncteret koromsötét falak keretezik. E térben találkozik, fonódik össze, vagy épp taszítja el egymást az öt táncos.
50 perc
A kapcsolatok hálójába gabalyodott figurák hol kívülről, idegenként szemlélik a többiek küzdelmét, hol maguk is aktív szereplőként vergődnek az emberi viszonyok hálójában. A társulat tagjai vágyról „beszélnek”, legyen az beteljesült vagy csupán gondolati.  
 
Frenák Pál koreográfust régóta foglalkoztatja, hogy a hazugság és a megalkuvás milyen mértékben szövi át életünket, testünkhöz fűződő viszonyunkat, és melyik az a pillanat, amikor a test már nem tud tovább hazudni. Hogy mi következik a test igazságából és van-e a léleknek külön igazsága, erre keresik a táncosok a választ április 9., 10., és 11-én a budapesti Trafó Kortárs Művészetek Házában. (1094 Budapest, Liliom u. 41.)  
 
Az előadás Jeszenszky Endre emlékére született.  
 
Részletek: www.trafo.hu
 
Az előadás kritikája a www.revizoronline.com oldalon olvasható  
2008.11.28
|
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.