Süsü, a sárkány

Budapest, Center Színház – Ázsia Center
A televízióból jól ismert egyfejű sárkány, a jóságos Süsü kel életre a színpadon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok nagyszerű sláger és – remélhetően – a gyerekek szüntelen nevetése.
Süsü, a híres egyfejű, egy jóindulatú sárkány, akit eredeti hazájában, a többfejű sárkányok földjén gyakran kigúnyoltak egyetlen feje miatt, apja, a Sárkánykirály mérgében kitagadta. Süsütől az emberek eleinte rettegnek, pedig egy légynek sem tudna ártani, és azt hiszik, hogy a királykisasszonyt jött elrabolni. Szerencsére összetalálkozik a kóbor királyfival, az Útilapu Birodalom legkisebb fiával, akivel életre szóló barátságot kötnek. Látszatpárviadalt vívnak a királylány kezéért, amit megbeszélésük szerint Süsünek kellene megnyerni, ám ő elárulja magát, így végül a királyfi veszi feleségül a szépséges királykisasszonyt. Ám Süsü is ott marad a várban, mindenki megszereti, és kikiáltják a királyság fő-fő mindenes sárkányának.

Süsü bájos alakja vajszívével és kétbalkezességével elbűvöli a kicsiket és nagyokat.
2013.07.08
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.