Gulliver a törpék országában

Győr, ETO Park
Kifejezetten a gyermekközönségnek kedveskedik az ETO Park legfrissebb programjával, a Gulliver a törpék országában című mesés táncshow-val. A Madách Musical Tánciskola, a KFKI Kamarabalett és a Nemzeti Táncszínház közös produkciójában...

Koreográfia: Sárközi Gyula

Koreográfia: Jurányi Patrick

Koreográfia: Kovács Zsolt

Koreográfia: Kováts Gergely Csanád

 
...Swift eredetileg szatirikus klasszikusát, mely ma már leginkább gyermekelőadásokban kap helyet, adaptálták könnyed, látványos zenés-táncos darabbá. A sikert garantálják Faltisz Alexandra pazar jelmezei és a lelkes fiatal, gyermek táncosok, akik hihetetlen energiával és lendülettel elevenítik meg a mi hollandus Gulliverünk váratlan, fantasztikus utazását. A sok-sok utazás közül persze most csak egyről számolnak be, arról, mikor egy messzi, messzi vidékre vetődött, ahol két apró király hadban állt egymással… Ezen a hihetetlen helyen kísérhetjük el Gullivert kalandjaiban, és csak reménykedhetünk, hogy sikerül kibékítenie a haragosokat.
jui
2012.12.12
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.