Fellebbezés

K.V. Társulat
Budapest, MU Színház
Négy család. Kilenc ember. Tizennégy sors. Az életünkről van szó. Stílusteremtő dráma egy felvonásban február 5-én.
Történetünk kezdetén Csilláék a telkükön weekendeznek, de KisZoli hirtelen belázasodik. Csilla a városba megy az éjszakai ügyeletre, majd beteg kisfiával hazatér. Otthon kellemetlen meglepetés várja... Stílusteremtő dráma egy felvonásban. Eljön a pillanat, mikor mindenki felteszi magának a kérdést: mit ér az én életem? Csakugyan helyesen cselekedtem eddig?
 
Mindent megtettem, ami tőlem tellett Életválságunk kényszerítő béklyójában előtörnek a múlt kísértetei. Négy család. Kilenc ember. Tizennégy sors. Az életünkről van szó.

Száger Zsuzsanna és Urbanovits Krisztina nagyon megverték Juhász Kristófot, aztán jóízűen megették Kaszás Ágnes édesapjának maradék vaddisznópörköltjét. Szalay Marianna megtanult latinul. Kaszás Ágnes nem utazott Helsinkiben. Varga Balázs nem is akart. Felhőfi-Kiss László feldúsította az ültető közeget. Tamási Zoltán szexuális szokásai megkérdőjeleződtek. Bartsch Katáéi nem. Bajomi Nagy György döntött: nem focizik május 30-án. Így született ez a darab.
2010.01.29
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.