Szabó Győző színészkedik, fest, könyvet ír, jó a humora, és utazáshoz régi super8-as kamerát visz magával. Tavaly kiderült, hogy énekel is, méghozzá a karakán Póka Angélával, akivel a férfi-nő kapcsolat vetületeit boncolgatják.

Rendező: Rohonyi Gábor

 

Szereplők:

A férfi és nő közt szövődő kapcsolat közhelyes és mégis mindig érdekes viszonyát Pókáék egy minimusicalben adják elő. A történetben a blues-énekesként bemutatkozó Szabó Győző egy szeszcsempész csibészt alakít, aki a kocsmába betérve hajdani szerelmét, a már halott bárénekesnőt idézi vissza. A jazz- és blues-klasszikusok, a rengeteg füst és kettejük mély, erős, rekedtes énekhangja a 30-as évek Amerikájának válságos világát hozzák a színpadra.
 
Bárhangulat, életuntság, szerelmi dráma, vonzalom, ringató hangulat kerekedik Cziczó Attila művéből. A felcsendülő dalokból album is megjelent, melyet az életösszegzős-dalos előadás után dedikálnak a művészek. 
 
hédi
2010.05.19
|
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.