Tímbilding

Budapest, Gellért Gyógyfürdő
Nézzük, kinek miért ajánlott kiemelten ez a darab. A férfiaknak azért, mert gyönyörű fürdőruhás színésznőket (Gregor Bernadett, Hábermann Lívia stb.), láthatnak végig az előadásban, plusz egy leszbikus jelenetet.
A nőknek azért, mert több remek színész (Szabó Sipos Barnabás, Szakács Tibor etc.), valamint reménytelen szerelem és régóta rejtegetett családi titok is szerepel a történetben. Azok, akik teamben dolgoznak, azért érzik majd közel magukhoz, mert a darab egy csapatépítő tréning idején játszódik. A krimirajongóknak is igazi csemege, hiszen egy Agatha Christie stílusában íródott, izgalmas, hullákkal és feszültséggel teli műről beszélünk.
 
Az ínyencek szeretni fogják a rendhagyó helyszín miatt, ugyanis egy fürdőben játsszák az előadást. Az értelmiségiek megdolgoztathatják az agyukat, míg rájönnek, ki a gyilkos (és ugyanezért imádják majd a rejtvényfejtők). Aki pedig kimaradt a sorból, az nézze meg egyszerűen a színházi élmény kedvéért, hiszen igazából az a lényeg.
csefke
2009.07.20
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.