Elizabeth

Visszatér a Dóm térre 2009-ben a Szegeden világpremierként bemutatott legendás produkció, hiszen tizenkét éve itt állították színpadra először hazánkban a világhírű, Grammy-díjas, magyar származású Michael Kunze darabját. Az Elisabeth azóta az egész világot meghódította. A legenda változatlan rendezésben, ám megújult szereposztással kerül a Dóm tér színpadára. Tizenkét éve ebben az előadásban aratott elsöprő sikert a musical-színpadon még ismeretlen Janza Kata, illetve az akkor még csupán rock-zenészként híres Mester Tamás a Halál-alakítással.
Elisabeth mindmáig az egyik legismertebb asszonya az újkori Európa történetének. Ez a szépségkultuszt szinte tökélyre fejlesztő, ország-világ által ünnepelt, történelembe beleavatkozó, lovakon száguldó, mindenfelé utazó, gyakran rejtőzködő-menekülő, titokban verseket író, végül is szomorú sorsú királyné már életében jelképpé vált.
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.