Paprikás rumli – Galla Miklós a Mikroszkópon

Pécs, Ifjúsági Ház (RÉGI)
Húsz hosszú és viszontagságos év repült el ólomlábakon, mióta a Holló Színház szárnyat bontott. A társulat tagjai azon kevesek közé tartoztak, akik a rendszerváltás környékén tényleg valami fontos dologgal foglalkoztak: a hülyeséggel.
Nagyjából úgy lehetne összefoglalni, hogy hűtőt az osztrákoktól, alkotmányt a németektől, humort az angoloktól importált az ország. Galláék nem csak a brit abszurd hangulatát emelték át előadásaikba, hanem magukat a jeleneteket játszották újra saját ferdítésükben. A társulat többször átalakult az évek folyamán, illetve saját jelenetekkel is bővítették a repertoárt.
 
Galla Miklós
Galla Miklós
Február 11-én, az Ifjúsági Ház színpadán Galla két felvonásban az elmúlt húsz év legdurvább agymenéseit fogja a hallgatóságra zúdítani, azoknak pedig, akik betéve tudják a slágereket, vadonatúj jelenetekkel is kedveskedik. Megéri elmenni, mert gondoljunk csak bele: a húszéves hűtő már rég a szemétdombon, az alkotmány pedig…ebbe most nem mennék bele…de a Holló Színház féle abszurd még mindig megbízhatóan röhejes.  
Molnár Tamás
2011.02.09
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.