Bőr-hártya

Budapest, Trafó
Szűcs Edit és a Természetes Vészek Kollektíva Bőr-hártya című előadása valódi élveboncolásnak ígérkezik vagy még inkább élvenyúzásnak.
A mérnöki pontossággal és művészi igényességgel lemetszett bőrfelületek egyenesen a nézőkön csattannak majd, persze csak képletesen, hiszen fröcsögő vér helyett itt mélyre ásó gondolatiság tölti be a teret.
 
Szűcs Edit formabontó látványszínházának témája az idő, és az általa folyamatosan befolyásolt emberi test küzdelme. Az előadás túllép a hagyományos dramaturgia keretein, a koncepció eleve generálja az interaktív diskurzust, melynek hatására maga a befogadó is szinte a mű részévé válik. Míg a fellépő színészeket és táncosokat sajátságos testmaszkjaik inspirálják a színpadi események formálására, addig a nézőt a látvány, a gesztusok és a zene együttesen ingerli a nem mindennapi interpretációra. 
macsek
2009.09.28
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.