Egy új csatorna fogható Kecskeméten. A Vazze TV adását december 6-a óta láthatod. Igazi médiaguruk öltenek emberi alakot a plazmaképernyőkön. A két sztárműsorvezető, Mohai és Fábián osztja az észt és formálja a közízlést nap mint nap.
A mai napot választották arra, hogy egy szerencsétlent megtréfáljanak. Óh, szegény plazmatag. A más médiákból már jól ismert lendülettel és harsánysággal vezetik népszerű műsorukat, miközben egymás skizoid megnyilvánulásaiként lépnek fel. Mindezt óriási slágerekkel fűszerezve.
 
Így lehetsz tanúja többek között Kőszegi Ákos toplistás dalának, a Szutty dalnak, vagy hallhatod Kéner Gabi torkából a 7-es busz balladáját, mely a toplista 10. helyén áll. ... De már itt jár köztünk Ocsuki professzor, aki a plazmalétben próbál helyére rakni minden formáját vesztett, identitásával küzdő plazmagombócot. Mindezt a kecskeméti Ruszt József Stúdiószínházban láthatod. 
 
E kortárs darab, a Plazma szövege saját formavilágot teremt, könnyen élvezhető, hiszen mai nyelviséggel, humorral karikírozza ki mai életünket, plazmavilágunkat. Kapcsolj oda, és szórakozz jól! 
 
MunK
2009.12.17
|
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.