Szodoma után

Budapest, Fogas - Instant
Az élet férfiak nélkül? Nem kérdés, hogy sokan végig gondolták már, milyen lenne. Szereplőink azonban ki is próbálják. A társadalmat maguk mögött hagyva, saját szabályaik szerint tengetik napjaikat, ahogyan az nekik jó.
Legalábbis ezt hiszik. Hárman vannak. Az Anya, a Lány és a Sógornő. Betegnek tűnik? Nyilván az is. Aztán egyszer csak érkezik hozzájuk egy fiú. A Fiú. És rögtön bebizonyosodik, hogy a természet nem engedi szétválni és egymás nélkül létezni a nemeket.
 
Az ösztönök erősebbek az akaratnál, és még az is megkockáztatható, hogy a vad, féktelen és szabályok nélküli élet egy idő után boldogabb, mint a kényelmes keretek közé zárt minta-lét. A válasz a darab végére marad, de az is lehet, hogy csak még több kérdés merül fel. Mert az ember ilyen elemző, tökéletességre törekvő és illúziókat kergető lény. De ahogy férfiak nélkül, úgy a folyamatos kérdezés nélkül is üres lenne az élet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Csefke
2010.05.17
|
(4 kép)
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.