Nyuszilány – avagy Cosmo Polly és aki mögötte van

Nyíregyháza, Móricz Zsigmond Színház
Majdnem minden nőnemű egyénnek van az életében egy olyan szakasz, amikor szeretne nyuszilány lenni. Híres magazinok címlapján feszíteni, és arra gondolni, hány mohó férfi – és hány irigy női szem mustrálja őt. Arról nem

Linkek

is beszélve, hogy 50 év felett milyen jó lesz majd visszanézni ezeket a fotókat és büszkén mutogatni a gyereknek, unokának, és úgy általában minden ismerősnek. Na ez az előadás nem ezt az irigylésre méltó formáját mutatja be a nyuszilány-létnek. Sokkal inkább azt, aminek láttán elmegy a kedv a címlapon való szerepléstől, viszont cserébe a néző bulvártémára és vérre éhes ragadozóként vetheti rá magát a darabra. A Káosz katonái hidat vernek nevet viselő társulat egy egész világot épített fel a címszereplő köré, életéből kiállítást rendeztek, még blogja is van az egyébként Cosmo Polly névre hallgató Nyuszilánynak. Az előadás a Sirályban megy, ahol a férőhelyek száma korlátozott, ezért előzetes regisztráció ajánlott, a pupu.bp@gmail.com címen.
 
Csefke
2010.05.13
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.