Robin Hood

Budapest, RaM Colosseum
A RaM Colosseum ismét sztárpremierre készül: Robin Hood, a brit folklór egyik legismertebb szabadságharcosának kalandjait musicalben meséli el. Az erős igazságérzettel megáldott erdei bandita idealizált mítosza remek alapanyag...
...hiszen van benne humor, romantika és akció is. A rebellis íjászbajnok azzal írta be magát a történelemkönyvekbe, hogy bajtársai segítségével jó ideig rettegésben tartotta a Nottinghamshire megyét érintő pénzesebb utazókat, sztoriját számtalan módon dolgozták már föl, a hazai változat sem az első – nyilván nem is az utolsó –, de jelen esetben az alkotók bátran pályázhatnának a leglátványosabb színpadi adaptáció címére.
 
Szomor György és Miklós Tibor szerzőpáros musicaljében az egész sherwoodi erdő dalra fakad, és táncra perdül, intim lírai jelenetek, látványos akciók és lelkesítő táncképek váltják egymást, mindezt élő zene, sok humor és igazi sztárgárda kíséri majd.
 
 
2012.02.07
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.