Három nővér

Budapest, Nemzeti Színház
Csehov klasszikusával indítja az évadot a Nemzeti Színház. Az előadás akár egzotikusnak is mondható, ha azt nézzük, hány ország hatása érezhető rajta, hiszen az orosz darabot Andrei Şerban román rendező állítja színpadra.
130 perc
Ajánlott korosztály: 14+
Ő kezdőként azzal tűnt ki társai közül, hogy a japán kabukiszínház elemeit felhasználva, kissé hatásvadászra vette a figurát a Julius Ceasarban. Ezután nem halmozták el munkával otthon, így Amerikába költözött.
 
Később Párizsban tanult az angol Peter Brooktól. Olyan sztárokat rendezett már világszerte, mint Meryl Streep vagy Liev Schreiber. Budapesten sem érte be kevesebbel, mint három nagyszerű színésznővel. Olgát, Mását és Irinát Udvaros Dorottya, Schell Judit és Péterfy Bori alakítja. Az előadás a szereplők lelkének legmélyére hatol, nem magyaráz, inkább csak vizsgálódik. A Nagy Csehovi Kérdésekhez pedig ugyan mi is illene ennél jobban?
amaranta
2010.09.21
|
(2 kép)
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.