SYD

Budapest, MU Színház
Különös színházi koprodukció debütál szeptemberben a MU színpadán; Láng Annamária és Nagy Fruzsina közös projektje, a SYD, mely egyszerre rendhagyó koncert és kísérleti színház, izgalmas szellemidézés és hangos életünnep.
A kivételes zenei esemény Sydonie Raawiya Koumba – azaz Syd –, a hetvenes évek emblematikus funkkirálynője életének állít emléket. Igen, az életének és nem a halálának, hiszen a híresztelésekkel ellentétben Syd nem halt meg, csak visszavonult a zenei életből. Harminc éve nem adott ki lemezt, és harminc éve nem hagyta el egyetlen hang sem a torkát.
 
Vannak, akik szerint harminc éve fekszik kómában egy New York-i magánklinikán, mások többször is látták a magyar színésznő, Láng Annamária társaságában, aki egy koncert erejéig el is hívta Budapestre a legendás énekesnőt. Nos, hogy ebből mi sül ki, azt senki sem tudja, de hamarosan jön Syd, és majd jól helyrerakja a dolgokat.
macsek
2010.09.06
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.