Egy perccel tovább

Budapest, RS9 Színház
Hogy mi minden történhet egy lányszobában! Minden álmodozó lélek, akinek volt ilyen, tudja, hogy ez a terep a látszattal ellentétben térben és időben is végtelen. Az ember csak hátradől a plüssállatokkal telirakott ágyon, és képzeletben bárhová eljut és bárkivel beszél.
Tallér Edina darabjának hőse is ezt teszi. Az első látásra átlagos Nő kutakodni kezd saját emlékei között, és közben újra végigéli eddigi élete sokszor megrázó élményeit. Minderre szüksége van, hiszen randevúja lesz.
 
Egy Férfivel, akivel meg kell értetni, hogy a Nő miért vonakodik a testi kapcsolattól és miért más, mint a többi lány. Fura, kétszemélyes monodráma ez, hiszen az előadás utolsó jelenetéig, az udvarló érkezéséig, minden csak a főszereplő (Bakonyi Csilla) fejében játszódik, de ehhez partnert is kap a színpadon. Életének jelentős minden férfi szereplőjét egyetlen színész (Gerner Csaba) kelti életre.
amaranta
2011.02.09
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.