A szív bűnei

Budapest, Újszínház
Adott három testvér. Három lány, akiknek elég bonyolult az életük. Nem volt egyszerű a gyerekkoruk sem, felnőttként pedig még mindig elégedetlenek. Erre van is okuk. Az egyiküknek például még sosem volt férfi az életében.
A másiknak viszont több is. Ő még férjet is szerzett, akit aztán valamiért agyonlőtt. Emellett banális dolognak tűnik a harmadik gondja. Ő az, akinek nem jön össze a színésznői karrier. Ja, és pasifronton neki is kijutott a rosszból, ugyanis mindig csak kihasználják.
 
Hát ennyi téma már bőven elég egy egész estés drámához. A nővérek ugyanis hosszú idő után találkoznak, és már annak is örülnek, ha egyáltalán sikerül kideríteni, hogy miért ölte meg hites urát az egyikük. A történetből egyébként film is készült több mint húsz évvel ezelőtt, olyan sztárok főszereplésével, mint Diane Keaton, Jessica Lange és Sissy Spacek.
amaranta
2010.11.16
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.