A Csárdáskirálynő

Békéscsaba, Jókai Színház
Jártál-e már igazi Orfeumban? Olyanban, ahol a pincér asztalhoz viszi a pezsgőt, mialatt a színpadon Verecki Szilvia, a világhírű Csárdáskirálynő énekel, Lippert-Weilersheim Edvin zongorakíséretével? Nem? Akkor most megteheted!
A Békés Megyei Jókai Színházban ugyanis igazi időutazásban lehet részed, hiszen az egész épület Orfeummá alakul.
 
Van olyan magyar ember, aki ne ismerné e művet? Bizonyára kevés, hiszen a magyar közönség már 1916-ban is énekelte, hogy: A lyányok, a lyányok; Te rongyos élet; Hajmási Péter, Hajmási Pál, valamint, hogy Jaj, cica, eszem azt a csöpp kis szád… Az elmúlt közel száz évben a magyar színészet színe-java brillírozott ebben a csavaros cselekményű darabban, Honthy Hannától egészen Latinovits Zoltánig, mert operettet játszani nagyon is komoly színészi kihívás. A Jókai színház társulatának tehát nagy elődök nyomába kell lépnie. 
 
A nagyoperettet igazán méltó díszletek közé állítja a színház társulata, és hagyományaihoz híven azt élőzenés előadásként élvezhetik a vendégek. Sztárok sora: Fodor Zsóka, Iván-Gál Judit, Straub Dezső, Kulcsár Lajos, Göth Péter és A társulat című tv-műsor egyik nyertese, Simon Boglárka egészítik ki a Jókai Színház társulatát. Ahol azért olyan legények teremnek ám, mint a bonviván Presits Tamás, Czitor Attila, avagy Szőke Pál, hogy a Józsa Mihály megformálta tábornokról most ne is ejtsünk több szót... 
 
Junior
2010.10.19
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.