Jó estét nyár, jó estét szerelem!

Budapest, Nemzeti Színház
„Csak másnak jár, amit kívánok” – aki valaha is érzett ilyet, az talán megérti a Fiút. Mert a Fiú hazudik. Azért, hogy többnek látsszon, hogy olyan nőket kaphasson meg, akik szóba sem állnának vele, ha látnák apró, ...
...szánalmas albérletét, és tudnák, mennyit is keres valójában. Ez a pénz pont arra elég, hogy néhány napig kiadhassa magát Viktornak, a görög diplomatának, aki szállodában él, előkelő éttermekbe jár és felkarolja az ambiciózus, nagyravágyó hölgyeket. A hónap hátralévő részében aztán szilvát eszik, másra nem telik.
 
A legfélelmetesebb azonban az, hogy a Fiú nem álmodozó, hanem pszichopata. Átveri a nőket, egyre jobban belegabalyodik saját hazugságaiba, és amikor úgy érzi, szorul a hurok a nyaka körül, semmitől sem riad vissza. Még akkor sem, ha közben szerelmes lesz a lányba, aki az ellenségévé válik. A darab alapjául szolgáló regényt megtörtént esemény alapján írta Fejes Endre.
 
Csefke
2010.12.06
|
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.