Nini kamikaze kabaréja

Budapest, Thália Színház
Kapócs Zsóka szépségkirálynőből egyszer és mindenkorra dívává változott. Már Karády estjénél sejteni lehetett, hogy a színpad az ő élettere, a régi chansonok, kuplék nosztalgikus világában érzi otthon magát.

Rendező: Vági Bence

 

Szereplők:

Most viszont már kétségtelen, hogy így van, hiszen egy picit repül még hátrébb az időben, és még meghittebb hangulatban idézi meg a múltat. Ez az otthonosság pedig elvarázsolja a nézőt is. Ezen az előadáson nem csak pusztán a vizuális élménynek adhatja át magát a közönség.
 
Erősen jelen van a kulináris faktor is, hiszen a kabaréhoz, a régi világ megidézéséhez finom bor is dukál, amit megkap a nagyérdemű, ha úgy kívánja. Maga Nini (Zsóka) is kortyolgat, lassan és élvezettel, és a hatalmas csillogás helyett visszafogottságával hódító játékteret gond nélkül beragyogja. Az előadásnak a Thália Színház Arizona Stúdiója ad otthont.
 
Csefke
2010.12.27
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.