Kávé habbal

Budapest, Újszínház
Könnyű, frissítő, édes. Ezek a jelzők ugyanúgy illenek a címben foglalt italra, mint magára a darabra. A történet egy fiatal lányról és egy fiúról szól, vagyis garantált a szerelemi szál, a zenét pedig Eisemann Mihály komponálta, ...
...akinek nevéhez olyan örökzöld slágerek fűződnek, mint az Egy csók és más semmi, vagy a Köszönöm, hogy imádott. Az említett fiú és lány – legalábbis kezdetben – külön éli napjait. A lány Budán, egy kávéházban dolgozik, de elvágyik onnan. Gondolatban a Balaton partján élvezi az életet.
 
A fiú sem elégedett. Mamája mindenáron meg akarja házasítani, ezért a hálátlan gyerek kizárólag férjes asszonyokkal kezd. Mivel pedig vidám darabról van szó, sejthető, hogy ez nem marad így sokáig, legkésőbb a darab végén belátja, hogy végzetesen beleszeretett egy hajadonba. Ha nem így lesz, mindenkinek fizetek egy kávét habbal.
amaranta
2011.01.05
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.