A nyomorultak

Budapest, Eötvös10 KKSz
Victor Hugo világhírű történetét mindenki ismeri, vagy könyvből, vagy Alain Boublil és Claude-Michel Schönberg musicaljéből. Ezúttal nem zenés formában, hanem prózai darabként mutatják be a sztorit.
Erre pedig Magyaroszágon még sosem volt példa. Ilyen formában az előadás lehetőséget nyújt arra, hogy minden eddiginél jobban bemutathassák a szereplőkben végbemenő lelki folyamatokat, hiszen itt minden egyes karakternek megvan a saját drámája.
 
Az előadás alcíme – Dráma az irgalom fényében – jól jelzi, hogy ez a feldolgozás elsősorban a másokért érzett felelősségről, az irgalmasságról szól. Mindez egy varázslatos és egyben történelmi környezetben játszódik, a monumentális sztorit három felvonásra osztva dolgozza fel a Picaro Társulat. Jean Valjeant Bereczky Pétert, Javert felügyelőt Deák Tamás alakítja. Mellettük sok új tehetség is feltűnik az előadásban.
amaranta
2010.11.30
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.