Játék a kastélyban

Kaposvár, Csiky Gergely Színház
Molnár Ferenc egyik legismertebb színdarabjában az olasz tengerpartra utazhatunk két brilliáns színműíró, egy primadonna, egy zeneszerző és egy öregedő hősszerelmes társaságában. Ahol pedig színésznő van, ott bonyodalom is akad!
A történetben Turai és Gál, a sikeres színműíró-páros új operettjük zeneszerzőjével, az ifjú Ádám Alberttel érkezik a Riviérára, hogy meglepjék Balogh Annie-t, a primadonnát. A fülig szerelmes Ádám a menyasszonya melletti szobát kapja; ám épp, mikor a három barát készül kinyitni a szobákat elválasztó ajtót, szenvedélyes párbeszédre lesznek figyelmesek: a gyönyörű színésznő odaát egykori kedvesét, Almádyt fogadja...
 
A bravúros kezű társszerzőket Kovács Zsolt és Kelemen József alakítja; Takács Géza a szerelmes zeneszerző, Grisnik Petra a bájos primadonna szerepében brillírozhat; Almády, az örök bonviván pedig Kocsis Pálban ölt arcot és testet. Az előadást Mohácsi János rendezésében láthatja a nagyérdemű. 
2010.12.14
|
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.