A brémai muzsikusok

Budapest, Budapest Bábszínház
Grimm legszebb meséin sok kisgyerek nőtt föl. A brémai muzsikusok egy a sok lenyűgöző történet közül. A szamár, a kutya, a kakas és a macska kalandjait most a Budapest Bábszínház előadásában élvezheti a közönség.
Ajánlott korosztály: 5+
Felnőttfejjel ugyan felmerül a kérdés, hogy egy szökött szamárnak vajon hogy jut eszébe muzsikusnak állni, pláne, miért Brémában, de ilyen semmiségeken fölösleges fennakadni. A zenei ambíciókból végül nem lesz semmi, viszont a pusztulásra ítélt házi kedvencek leleményesen elbánnak egy egész csapat betyárral, és bebizonyítják, hogy öreg állat nem vén állat, majd szépen, békén élnek együtt újonnan szerzett otthonukban.
 
Persze amíg idáig jutnak, rengeteg móka, kacagás és zenés élmény várja gyerekeket, merthogy elsősorban nekik szól az előadás. 5 éves kortól mindenki jól szórakozik majd a bábhősök kalandjain.
csefke
2011.01.17
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.