Végtelen szerelem

Budapest, Madách Színház
Ha valaki kétségbe vonná a fent említett jelenség létét, az feltétlenül látogasson el a Madách Színház Valentin-napi szerelemkoncertjére. A zenés összeállítás megmelengeti a szíveket, feleleveníti a szép emlékeket és felszabadítja a fantáziát, ...
...így néhány órára mámoros állapotba kerülhet bárki, függetlenül attól, hogy a színházon kívüli zord világban rátalált-e már élete párjára, vagy sem. Nyolc énekes-színész, Gallusz Nikolett, Csengeri Attila, Krassy Renáta, Feke Pál, Mahó Andrea, Homonnay Zsolt, Polyák Lilla és Posta Victor vonultatja fel a legnagyszerűbb örökzöldeket, köztük musicaleket éppúgy, mint a Beatles slágereit vagy épp a mai toplistákon szereplő dalokat.
 
Akinek a puszta zenei élmény nem elég, az ha akar, még elemezgethet is. Vajon nem megyünk-e el néha vakon a kínálkozó lehetőség mellett? Elpocsékolt időnek számítanak a szerelemre fordított évek, vagy ez az élet értelme?
csefke
2011.02.07
|
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.