Élni

Budapest, SRLY
Az idős Joe mindennél jobban szeretne gyereket fiatal feleségétől, Mordeentől, ám Joe nem képes az utódnemzésre. Neje úgy gondolja, így is megadja férjének a legszebb ajándékot, de ehhez félre kell lépnie.
A kiszemelt apa Victor, aki fiatal és életerős, ráadásul miután a gyermek megfogant, örömmel venné magam mellé Mordeent örök társnak. Az asszony viszont továbbra is csak a férjéhez ragaszkodik. Ám egy nap kiderül az igazság, Joe megtudja, hogy neki nem lehet gyermeke.
 
Victor viszont egyre indulatosabban akarja magának a szeretett nőt és a babát is, ezért a kismama nem lát más kiutat, mint meggyilkolni a vér szerinti apát. Ekkor jut fontos szerephez Ed, a lelkipásztor, aki nem ítélkezik, viszont ölni is képes Mordeen helyett. De ez nem elég ahhoz, hogy házaspár között minden oly rendben legyen, mint régen. John Steinbeck színműnovelláját Hidvégi Nóra rendezésében mutatják be.
csefke
2011.02.14
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.