Forrás

Budapest, RaM Colosseum
Az ExperiDance immár a nyolcadik egész estés produkciójával jelentkezik. Az előadás alcíme: Jéghideg és tűzforró. Mint maga az élet. A létezés gyökereihez száll alá, annak forrását kutatja és értelmezi.
A tánctársulattól már megszokhattuk, hogy bármilyen komoly témát is dolgoznak fel, nem hiányzik belőle a humor és az irónia, így most is számíthatunk ilyesmire. És persze sok kérdésre és sok válaszra, a legalapvetőbb dolog, az élet, a létezés kapcsán. A darabbal egyúttal egy új játszóhelyet is avat az együttes.
 
A főváros első élményszínháza, a RaM Colosseum nyitja meg kapuit Román Sándor koreográfiájával. Ez a Magyarországon egyedülálló technikával felszerelt modern komplexum a továbbiakban nem csak az ExperiDance előadásainak ad majd otthont, hanem olyan világhírű cirkuszi és élményszínházi produkcióknak is, mint a Cirque Mechanics vagy az „Örökség” Grúz Tánc Színház.
amaranta
2011.04.13
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.