Rumble

Budapest, MU Színház
A Duda Éva Társulat 2010-ben Lábán Rudolf díjat kapott, a rangos elismerés eredménye a RUMBLE című előadás.

Linkek

Az előadás fókuszpontjában a férfi – ideál, erő, vágy, humor, rivalizálás, cinkosság. Vad, zsigeri reakciók, heves emóció és precíz intellektus találkozása. Ösztönén, civilizált ember és homo ludens kreatív küzdelme: az ember, mint természeti lény, mint ész uralta tervező és kivitelező, s mint tét nélkül játszó, vakmerő gyerek szimbolikus-motívikus mozdulatokba gyúrt, látványos képekbe szőtt játéka. Sodró lendület, személyes történetek, érzékiség, küzdelem. Csupasz tér, csupasz test, csupasz tánc.
 
„Vihar előtti csend: öt férfi kerülgeti egymást a színpadon…Méregetik egymást, felmérik egymás erejét. Aztán elkészülni, vigyázz, kész, rajt, tűz: a színpad elsötétül, a zene felmorajlik, a nézőteret és a színpadot szétválasztó kötél eltűnik, az öt férfi közül egymásnak esik kettő. Az élet-halál harc már a Rumble első percében megkezdődik.” - Barta Edit, Ellenfény Online 
2012.04.13
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.