A Bandy-lányok

Pécs, Szabadtéri Színpad
A Pécsi Szabadtéri Játékok június 18-án veszi kezdetét, ebben az évben annyi változással, hogy idén az előadások – az eddig megszokott három helyszínnel szemben – kizárólag a Káptalan utcai Szabadtéri Színpadon kapnak helyet.

Rendező: Ascher Tamás

Koreográfia: Bóbis László

Díszlet: Khell Zsolt

 

Szereplők:

A rendkívül népszerű nyári szabadtéri fesztivál első színházi előadása Budapestről érkezik, méghozzá az Orlai Produkciós Iroda jóvoltából.
 
A Bandy-lányok című zenés játék sztárparádét hoz Pécsre, hiszen az előadás két főszereplője Udvaros Dorottya és Hernádi Judit. A darab története szerint ők ketten a külföldön élő, valódi karriert csinált barátnőjükre, Icára várnak a Choo-Choo nevű bárban. Különös dologra készülődnek, arra, hogy több mint harminc év után felelevenítik egykori triójukat, ismét fellépnek mint a Bandy-lányok, s Ica holland férjének születésnapi buliján eléneklik az általuk hajdan újraírt-fordított-hangszerelt dalokat, melyek akkor a képtelenül távoli nagyvilágot, most a képtelenül távoli múltat jelentik. Ica egyre késik, ők pedig némi hezitálás után próbálni kezdenek, ha ketten, hát ketten, és elementáris erővel, elragadó rezignációval végigéneklik a hajdanvolt repertoárt.  
 
A Parti Nagy Lajos által írt művet Ascher Tamás vitte színre, az előadásnak pedig külön pikantériát ad, hogy élő zenekar kíséri az elhangzó dalokat. 
 
Ez a nagyszerű, ám végtelenül kedves előadás méltó nyitánya a Pécsi Szabadtéri Játékoknak, minden korosztály megtalálhatja benne az izgalmat. 
A.P.
2011.06.16
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.