Négy férfi gatyában

Nyírbátor, Nyírbátori Kulturális Központ
Könnyed színházi estére számíthatnak azok, akik február 21-én a Nyírbátori Kulturális Központot veszik célba. A fővárosi Fogi Színház – Budapesti Bulvárszínház egy hamisítatlan Camoletti-vígjátékot hoz el közönségének, a címe: Négy férfi gatyában.
A négy legatyásított férfiú mellé természetesen négy elszánt nőszemély is dukál, akik történetesen mind mást akarnak, viszont ugyanazon a helyen, hiszen mindannyian egy ház lakói. Mindez egyenes út a szerzőtől megszokott, nevetésre ingerlő félreértések, helyzetkomikumok sűrű egymásutánjához, amelyek végeredményeképpen, persze sok viszontagság után, végül mindenki megtalálja a maga párját. A parádés szereposztás önmagáért beszél: a hölgyeket Fodor Zsóka, Nyertes Zsuzsa, Fogarassy Bernadett és Balázs Andrea alakítják, míg az urak szerepében Straub Dezső, Böröndi Tamás, Beleznay Endre és Straub Péter látható.
 
Az zenés előadás este 19 órakor kezdődik, jegyek 2800 Ft-os áron kaphatóak a Kulturális Központ jegypénztárában, a Városkártyával rendelkezők pedig 10% kedvezményre is számíthatnak! 
 
Xavér
2013.02.13
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.