Pinokkió

Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad
Biztosan mindenki ismeri a hazudós kis fabábu sztoriját, akinek minden vágya, hogy egyszer igazi embergyerekké váljon. Most a Görbe Tükör Színi Társulat előadásában izgulhatják végig a kicsik a klasszikus mesét.
Egy különleges estén – a csodák éjszakáján – a jótündér életre kelti Dzsepetto, a magányos fafaragó legfrissebb alkotását, Pinokkiót, a kedves kis marionett babát. Ezzel aztán fantasztikus kalandok egész sora veszi kezdetét, mely próbára teszi a kis "fafejű" főhős bátorságát, hűségét és őszinteségét – azokat az erényeket, amelyeket meg kell tanulnia ahhoz, hogy igazi fiú váljon belőle, merthogy Pinokkiónak ez minden vágya.
 
Bölcs barátja, a Tücsök hiába próbálja figyelmeztetni, a hazudós kisember csetlik-botlik, és egyik butaságot követi el a másik után, nem mindennapi kalandjain jót lehet derülni, de tanulni is épp eleget lehet belőlük.
 
 
2011.08.04
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.