Miss Saigon

Sopron, MKB Aréna Sopron
A soproni nyár legélvezetesebb, legizgalmasabb estéi még hátra vannak! Olyan esték, amelyekre már hónapok óta készülnek hazánk minden pontjáról a musical műfaj kedvelői. Augusztus 19-én, 20-án és 21-én az MKB Musical Aréna szabadtéri színpadán a szerelem ereje mindent legyőz!
A Budapesti Operettszínház társulatának előadásában élvezhetjük Claude-Michel Schönberg világhírű musicaljét, a Miss Saigont. Még pedig pazar körülmények között! Különleges díszletekkel, elképesztő hangtechnikával, nívós szereplőgárdával, több száz statiszta felvonultatásával, helikopter invázióval és megannyi meglepetéssel…
 
A musical a húsz évvel ezelőtti premierje óta igazi legendává vált. A Miss Saigon egy kudarcra ítélt románcot mesél el a hetvenes évekbeli Saigonban, a vietnami háború idején. A musicalt állítólag egy fénykép ihlette, amelyet Schönberg véletlenül talált egy újságban. A fotón egy vietnami édesanya volt, amint éppen elköszön a lányától a Tan Son Nhut Légibázison…. A történet többi szálát pedig a bemutatóig fedje titok…!
 
A soproni előadást Kerényi Miklós Gábor – KERO rendezi, neve igazi garancia a műfaj kedvelői számára. A mű főszereplője két musicalsztár, Dolhai Attila és Feke Pál. A professzor szerepében Szabó P. Szilvesztert és Mészáros Árpád Zsoltot, Kimként Vágó Zsuzsit, Ellenként Bordás Barbarát és Vágó Bernadettet, Thuy-ként Kerényi Miklós Mátét láthatja a közönség, Gigiként pedig ismét színpadra lép Csengeri Ottília, aki már a hazai premieren is ezt a karaktert alakította.  
Sopronban, a Páneurópai Piknik, a vasfüggöny lebontásának történelmi helyszínén újabb árnyalatokkal gazdagodik az előadás… 
K.A.
2011.08.13
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.