Mindenből egy van

Budapest, Centrál Színház
Aki szereti a műfajt, annak minden bizonnyal nem újdonság, hogy a Beugró után újabb improvizációs sorozat indult a tévében. A Mindenből egy van két főhőse Fifti és Anikó, akiknek házassága ugyan tönkrement, mégis kénytelenek egymás közelében maradni...
...hiszen ugyanabban az üzlethelyiségben dolgoznak: a Konditorei egyik felében a nő cukrászdát, a másikban a férfi konditermet vezet. A Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter főszereplésével, Kapitány Iván (Üvegtigris, Kútfejek, Beugró) rendezésében készülő komédiaszériában a színészeknek a fix alapkonfliktus alapján kibomló fergeteges rögtönzéseit élvezhetik a nézők. A Centrál Színházban zajló televíziós felvételek során, a tévéadásokat megelőzően élőben is remekül szórakozhat a közönség olyan további sztárokkal, mint Oroszlán Szonja, Scherer Péter, Földes Eszter vagy Szatory Dávid.
csokinyúl
2012.01.31
|

Szüret.
Szentendre, ÚjMűhely Galéria, október 22. - november 17.

Filmek és színészek - Inkey Alice kiállítása.
Budapest, FilmesHáz, október 24. - november 15.

Áramlás - FFS új tagjainak kiállítása.
Budapest, K.A.S. Galéria, október 22. - november 13.

Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.