Mindenből egy van

Budapest, Centrál Színház
Aki szereti a műfajt, annak minden bizonnyal nem újdonság, hogy a Beugró után újabb improvizációs sorozat indult a tévében. A Mindenből egy van két főhőse Fifti és Anikó, akiknek házassága ugyan tönkrement, mégis kénytelenek egymás közelében maradni...
...hiszen ugyanabban az üzlethelyiségben dolgoznak: a Konditorei egyik felében a nő cukrászdát, a másikban a férfi konditermet vezet. A Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter főszereplésével, Kapitány Iván (Üvegtigris, Kútfejek, Beugró) rendezésében készülő komédiaszériában a színészeknek a fix alapkonfliktus alapján kibomló fergeteges rögtönzéseit élvezhetik a nézők. A Centrál Színházban zajló televíziós felvételek során, a tévéadásokat megelőzően élőben is remekül szórakozhat a közönség olyan további sztárokkal, mint Oroszlán Szonja, Scherer Péter, Földes Eszter vagy Szatory Dávid.
csokinyúl
2012.01.31
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.