A pitbull cselekedetei

Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, október 22. 19:00
Az Apostolok cselekedeteiről már hallhattunk, most azonban azt is megtapasztalhatjuk, hogy nemcsak nekik vannak cselekedetei, hanem a pitbullnak is.
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház  (Budapest)
 
2019. október 22., kedd
19:00
 
2019. november 19., kedd
19:30
 
90 perc
Kárpáti Péter a Nagy Zsolt és Stefanovics Angéla főszereplésével színpadra állított darabjában Mózes ugyanis nem az Úrral, hanem egy névtelen prófétával kerül kapcsolatba, aki egyébként az al-Hadir névre hallgat (némileg ellentmondásosan). S ha mindehhez hozzávesszük, hogy Mózes itt Allahra hivatkozik, az ősi legendák dühös prófétája (a fent nevezett al-Hadir) pedig sok ezer év kóborlás után Budapestre érkezik, biztosra vehetjük, hogy valami nem mindennapival állunk (ülünk) szemben. A dühös próféta ráadásul úgy veti be magát fővárosunkba, „ahogy pitbull a játszótérre – és ma este találkozik velünk...” Ja igen, és ha még nem mondtuk volna: mi, nézők leszünk Mózes.
csokinyúl
2011.10.19
|
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.