Vackor kalandjai

Budapest, Marczibányi Téri MK
A piszén pisze kölyökmackó ez alkalommal a színpadon, vidám táncos formában kel új életre Fodor Zoltán és az Inversedance társulat szakavatott művészeinek jóvoltából. A Vackor kalandjai Kormos István meséjének adaptációja...
...a történet azonban nem egy teljes mese feldolgozása. A színpadon megjelennek már jól ismert karakterek, de új szereplőkkel is találkozhatnak majd a nézőtéren ülők.
 
Vackor, a szeleburdi kismedve kedves és humoros utazásra invitálja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Főhősünk egy esetlen, de nagyon bájos macikölyök, aki egy kora őszi napon elcsatangolva, az iskolapad helyett egy öreg fa árnyékában sütteti inkább a hasát, közben pedig boldog álmodozásba merül. Csintalan falevelek repítik Álomországba, ahol barátaival számtalan, izgalmasabbnál izgalmasabb kalandba keverednek, hogy végül elérkezzenek a tanulságos végkifejlethez. 
 
A mese közben a zenetörténet legismertebb klasszikusai is felcsendülnek a gyerekek fülére hangolva, hogy dallamukkal játékosan ismerkedhessenek meg a legkisebbek is.
 
 
2012.06.12
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.