DeuS ex machina – Vadulva

Budapest, MU Színház
Hullámzó női testek, fétisszerű bőrszerkók, andalító élőzene, buja mozdulatok és pattanásig feszülő fülledtség – mindez egy ízlésesen koreografált alig 60 percbe sűrítve. A GoBe Társulat generációs táncerotikája nem kevesebbre vállalkozik...
...minthogy Erósz nyomába eredve felkutassa az erotikus tapasztalat őseredetijét, azt a kiapadhatatlan forrást, melyből már az ókori görögök is előszeretettel merítettek érzéki ihletet, és amely talán a jelenkor tanácstalan „vágykutatóinak” kérdéseire is választ adhat. A tánc műfajától amúgy sem idegen szenvedély itt egészen koncentrált formában buggyan a felszínre, a kavargó érzelmek tomboló szélviharrá duzzadnak, miközben a társművészetek széles skálája lejt végig a színen. A háttérből cselló és hárfa hangja szól, mi pedig a gyökerek szemléletes és plasztikus feltárása során egészen az ösztöneink mélyére áshatunk. 
 
macsek
2012.10.29
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.