Héjanász

Budapest, TRIP Hajó
A PR-Evolution Dance Company előadásának tartalmi alapját Ady Endre szerelmes versei, a tematikai alapját pedig az amerikai pszichológus, David Deida kapcsolati leírásai adták.
A harc, amely férfi és nő között zajlik, nem a hatalom-mámor küzdelme, hanem léttörténés, olyan küzdelem, amelynek nincs se győztese, se vesztese, csak izzó, eleven igazsága, érzékletes, élő szenvedélye.
 
David Deida az Egyesült Államok egyik elismert pszichológusa a párkapcsolatok területén. Deida elmélete szerint a partnerkapcsolatokat három szinten különböztethetjük meg. Ezek a „függő kapcsolat", a „fifti-fifti kapcsolat" és az „intim szövetség" kapcsolata. Mindhárom szint megtalálható társadalmunkban, sőt akár egy ember élete folyamán is megtapasztalhatja mindhárom partnerkapcsolati formát. 
 
A PR-Evolution Dance Co. táncszínház 2003-ban alakult. A tánc szépségén, mozdulatok kifejezőerején, az emberi test játékán keresztül jelennek meg előttünk azok a képek, hangulatok, érzések, melyek mindennapjainkat átszövik. Előadásaikban ötvözik a prózát és a filmet, képzőművészetet és szépirodalmat. 
 
2019.12.06
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.