Csónak

Budapest, Thália Színház
A Padlószőnyeg, a Terrorizmus és a Cserenadrág után újabb darabbal jelentkezik a modern orosz irodalom talán legnépszerűbb és legismertebb fiatal alkotópárosa, Oleg és Vlagyimir Presznyakov. A Csónak egy kisember, Jon története.
Főhősünk egy szép nap csipszet akar venni egy szupermarketben. A bolt kissé rámenős alkalmazottja rábeszéli, hogy azt a márkát válassza, melyhez egy nyereményjátékot hirdettek: minden zacskó egy szelvényt tartalmaz, a nyertes szelvény szerencsés tulajdonosa pedig megkapja a fődíjat, egy jachtot – amelybe beülve családjával együtt megmenekülhet, ha jön a tájfun. A kezdetben szkeptikus férfi otthon csipszet rágcsálva megtalálja a nyertes szelvényt, így ő lehet a második Noé.
 
A „középkorú és középszerű, a legjobb indulattal is átlagosnak nevezhető férj és családapa” szerepében Csuja Imrét láthatjuk. 
csőrmester
2012.02.14
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.