Az utolsó csepp

Budapest, Orfeum, a pesti mulató
Könnyed esti szórakozást, vacsorát és színházi élményt nyújtanak egyszerre az Orfeum Nyári Vacsoraszínházi Fesztiváljának produkciói. A színház kedvelőknek a színházi szezon szüneteiben is önfeledt kikapcsolódást kínál interaktív, nyomozós vendég-előadásaival az Orfeum.
„Augusztus, forró nyár. A boncasztalon fiatal lány holtteste fekszik, ajka kékes, illata édeskés. A halál oka mérgezés. Szeptember, szitáló eső. Hazafelé tartó iskolások egy híd alatt fekvő párra lesznek figyelmesek, mindketten halottak. A halál oka mérgezés.” Ugye emlékeznek még? Bertalan Tamás a könyvében a közelmúlt rejtélyes haláleseteit ülteti át szépirodalmi környezetbe. A siker elkerülhetetlen. A világ következő bestsellere, nem vitás. És most vált biztossá, hogy film is készül a könyvből, épp ezért egy hatalmas meglepetés bulit rendezünk Tamás tiszteletére. Mi már nagyon készülünk, hiszen legalább olyan izgalmas estét kell szereznünk Tamásnak, mint amilyen izgalmakat sorai okoznak számunkra…Vegyen részt Ön is a meglepetés bulin! 
2019.06.15
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.