Homokpuzzle

Budapest, Thália Színház
A kortárs bolgár szerzőnő, Jana Dobreva különös címet viselő darabja egy lírai sorsanalízis négy, teljesen különböző női karakterre hangszerelve. A feminin tragikomédia hősei egy váróteremben vesztegelve rakosgatják életük maszatos puzzle darabkáit.
Várnak; van, aki a férjre, van, aki az apára, van, aki a pszichoanalitikusra vagy csak valakire, aki majd segít. Közben nagy életmonológok csendülnek fel, melyeket disszonáns dialógusok és eget rengető csöndek törnek meg. A szereplők lépésről lépésre fedik fel múltjukat, a szeretés, a féltés és a gyötrő kétely körül lejtenek haláltáncot, mialatt a néző szeme láttára változik meg az életük. A Szkéné Színház, a FÜGE és a Vádli Alkalmi Színházi Társulás közös produkciójában négy olyan zseniális színésznő – Bánsági Ildikó, Moldvai Kiss Andrea, Simkó Katalin és Jankovics Anna – találkozik a színpadon, akik eddig még sosem játszottak együtt.
macsek
2012.03.21
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.