Bolha a fülbe

Békéscsaba, Jókai Színház
Az pedig már valóban titok, hogyan felejtődik Victor-Emmanuel Chandebise-nek, ennek a tisztességben fedhetetlen és házassági hűségben megingathatatlan férfiúnak a nadrágtartója (!) egy olyan kétes hírű műintézményben, mint a Gavallér Gúnár?
Ki hagyhatta ott, ha nem ő? Vagy mégiscsak ő volt? S ha már ott maradt, miért épp Madame Chandebise gyanakvó kezébe juttatja a szálloda által postán visszaküldött hózentrágert a véletlen?
 
Vajon létezik az ismeretlen nő, aki levélben ad randevút Victor-Emmanuelnek az említett találkahelyen? Egyáltalán, mit keres a Gavallér Gúnárban Chandebise-en kívül még a felesége, annak a barátnője, beszédhibás unokaöccse, Camille, valamint a ház népe? Hogy az őrült spanyolt, Histanguát már ne is említsük, aki féltékenységi drámára, igazi gyilkosságra készülve, ugyancsak a Gavallér Gúnárba vágtat! Ki csal itt kit, ha csal, ki akar csalni kit, ha valóban csalni akar? 
 
Feydeau több száz „jól megírt” színműve közül nálunk a Bolha a fülbe a legnépszerűbb, legtöbbször játszott bohózat. A felhőtlen szórakozást ígérő vígjátékot március 30-án mutatja be a Jókai Színház Merő Béla rendezésében. 
Se
2012.03.23
|
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.