Leszel a barátom?

Budapest, MOMkult
Áprilisban debütált a Nemzeti Táncszínház "kisszínpadán"; a Dream Team Színház Leszel a barátom? című, 5-12 éveseknek szóló táncos mesejátéka. A Magyar Mozdulatművészeti Társulat közreműködésével létrejövő előadás főhőse Anti...
...aki épp olyan, mint az ismert mesefigura, Shrek: csúnya, esetlen és magányos, amitől szenved. Nagy bánatában még beszélni is elfelejt. Egy szamár és a Tündérkirálynő ügynök azonban a segítségére siet: hárman útnak indulnak, hogy Anti barátra leljen. A kisfiú – a nézőtéren helyet foglaló gyerekekkel együtt – különös kalandok során megismerkedik a zene, a tánc és a színház rejtelmeivel.
 
Újraértelmezett mesemotívumok, táncban megfogalmazott találkozások, különleges zenei világ, szellemes szövegelés – csak úgy csacsi módra – és egy nagy közös játék alkotják e meseszínházi koprodukció keretét, izgalmas utazásra invitálva kicsiket és nagyokat egyaránt.
 
 
2012.04.10
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.