1x3 néha 4, avagy Egyszerháromnéhanégy

Budapest, RaM Colosseum
Azt már megtanultuk, hogy 2x2 néha öt, most azonban azt is megtudhatjuk, hogy 1x3 néha 4, avagy egyszerháromnéhanégy. Ray Cooney (olyan sikerdarabok szerzője, mint A miniszter félrelép vagy a Páratlan páros) első, 1961-ben Tony Hiltonnal közösen írt...
...komédiájában a dúsgazdag Mr. Jonathan Hardcastle (Székhelyi József) annyira nem tudja hova tenni a pénzét, hogy úgy dönt: felajánl 10 ezer fontot néhai legjobb barátja fiának – egyetlen kikötése, hogy a fiú, bizonyos Billy Hickory Wood (Nagy Sándor) legyen az egyedüli élő örököse az elhunytnak. Mivel Hardcastle nem ismeri személyesen jótékonykodása alanyát, hirdetést ad fel, amire azonban Billyn kívül is számos érdeklődő jelentkezik. A vigaszdíjra vágyók pedig a nagylelkű Hardcastle vidéki házában adnak randevút egymásnak, őrültekházává változtatva a békés családi otthont.
csokinyúl
2012.05.22
|
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.