Érinthetetlenek

Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Valamikor a kilencvenes évek környékén robbant be a köztudatba a popmusical műfaj, mely könnyed formai sajátosságaival és közönségbarát, fülbemászó dallamvilágával hamar egyeduralomra tört a showbiznisz világában.
A téma iránt érdeklődők idén a hazai fronton sem maradnak kielégítetlenül, hiszen a Budapesti Nyári Fesztivál keretein belül igazi nagy dobás, amolyan Broadway-t idéző, látványos gigaprodukció készül.
 
Az Érinthetetlenek egy New York-i maffiacsalád viszontagságos élethelyzetét modellezi, ahol a klán feje éppen jó útra térne, csakhogy közbeszólnak az orosz kollégák, az FBI és a hormonok is – ez utóbbiak gyöngéd szerelmi szál formájában a gengsztergaleri ifjú hölgytagja és a gyanútlan rendőrfőnök között. A nem csekély méretű konfliktuskupac levezetésére a résztvevők rendre dalra fakadnak, méghozzá nem is akármilyen slágerrepertoárból szemezgetve, így ne lepődjön meg senki, ha olykor kicsúszik egy-egy Edda-klasszikus a szereplők száján.
 
 
2012.06.28
|
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.